About

A BenceCsalar.com 2012 szeptemberén indult útjára az alapító Csalár Bence vezetésével. A felületet mind tartalmi, mind pedig design szempontjából a különleges és úttörő megoldások jellemezték. Az alapító analitikus írásai és a hozzá tartozó vizuális, valamint képi anyagai teljes összhangban érték a mára jelentősen megnövekedett kultúr -, és divatérzékeny olvasói közönséget.

Az elmúlt évek alatt az összes jelentős magazin felületén publikált Bence, legyen szó a Marie Claire, Cosmopolitan, Glamour vagy PS magazinról. Továbbá számos designer kollaboráció vezető tervezőjeként tevékenykedett (Wink, JH. Concept, Battila Eyewear).

„Tisztán emlékszem, amikor az első gondolatokat virtuális papírra vetettem és meghatároztam az oldal hitvallását, filozófiáját. Eszerint a divat művészet, a vászon pedig saját magunk vagyunk és mi döntjük el, hogy mennyire szeretnénk őrültek lenni. A divatvilág egy olyan részét szerettem volna bemutatni az olvasóknak, ahol a kreativitásnak és a fantáziának nincsenek határai. Azt hiszem, ez eddig sikerült, elérkezett az idő valami nagyobbra, látványosabbra!”

Ezen gondolatok kíséretében indította újra öt éves évfordulóján a BenceCsalar.com-ot megújuló koncepcióval és külsővel, amely immáron online magazin formájában várja az edgy témákra nyitott közönséget. Ezzel egy időben pedig megalapította a Studio Csalar kreatív stúdiót, amely Csalár Bence és csapata tudását kínálja különböző szolgáltatások formájában üzleti ügyfeleknek, valamint magánszemélyeknek.

További lépésként 2017 novemberében a BenceCsalar brand saját webshopja is megnyitja kapuit Edgy Apparel névvel, így teljesen bezárul a kör és minden adott ahhoz, hogy mottónkat a gyakorlatban is mindenki megélje. Így lehetsz igazán #AlwaysEdgy!

BenceCsalar Team