EVENTS

Such a Good Karma

Amikor a német ékszer- és óramárka kollekcióit szemlélem a budapesti bemutatókon minden egyes alkalommal egy kisebb kulturális mix ragad magával. Legyen szó vallásról, filozófiáról vagy épp az életfelfogásban és stílusban egyaránt látszólag teljesen különböző attribútumokról, inspirációs forrásokról, végeredményben mégis remekül harmonizáló kollekciók születnek a Thomas Sabo égisze alatt.

Habár számomra a márka kissé lázadó #RebelAtHeart vonala a nagy kedvenc! Nem mellesleg idén ünnepli tíz éves évfordulóját, így egyfajta retrospektív utazásként ikonikus formákat és elemeket értelmeztek újra a legfrissebb kollekcióban.

A Thomas Sabo egyik gyakran visszatérő hívószava az “együtt”, amely egyszerre utal a brand sokszínűségére, valamint az emberi kapcsolatok fontosságára, melyeknek ápolásában ők is szeretnék kivenni részüket. A PS Creative Agency szervezésében megrendezett eseményen nem csak a már jól megszokott remek helyszínválasztás volt megnyerő, hanem a program is.

Egyedi gravírozású karkötőt készíthettél saját magadnak és ami talán még fontosabb, egy olyan embernek, aki közel áll hozzád és szeretnéd kifejezni szeretetedet számára. Az elkészült ajándékokat pedig az ügynökség postázta részükre, akár egy igazi ajándékcsomagot.

Az elmúlt években kicsit megfeledkeztem a karóráimról (gimnázium és egyetem alatt napi rendszerességgel hordtam), ugyanakkor a gyönyörű számlappal rendelkező Thomas Sabo órák mindig kellemes emlékeket idéznek fel bennem. Talán ennek köszönhető az is, hogy mostanság egyre nagyobb kedvet érzek a régi szokásomhoz való visszatéréshez.

A végleges elhatározásom előtt azonban vegyétek szemügyre az esemény exkluzív fotóit!

Fotók / Photos: Tóbi Gergő

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s