EVENTS

Exclusive Pampering

Nem azt mondom, hogy nehéz lenyűgözni vagy meggyőzni, ugyanakkor az elmúlt évek tapasztalatgyűjtése kétségtelenül növelte valamelyest az ingerküszöbömet. Talán ezért is van az, hogy nem lehet velem találkozni minden egyes divateseményen. Ugyanakkor mindig vannak kivételek, ezek sokszor nem csak mosolyt csalnak az arcomra, hanem érdeklődésemet is hamar felkeltik.

A Projekt Showroom azon kevés kezdeményezések egyike, amely valóban új oldalát mutatja meg a design- vagy épp szépségkultúrának. Ahogy a nevében is olvashatjuk egy projekt alapú eseménysorozatról van szó, ami mindig más-más tematika, koncepció köré épül és egy pop-up storeban csúcsosodik ki. Legyen szó a legújabb magyar tervezőkről, vintage különlegességekről vagy épp a legutóbbi szépségápolásra fókuszáló üzletükről.

2014-ben már volt egy hasonló beauty termékekkel foglalkozó ideiglenes shopjuk, amely inkább a natúr és bio kozmetikumokra koncentrált, a mostani a “tudatosságot” kelti életre, mint a legfontosabb hívószó.

Mindez egy nagyon érdekes és releváns gondolatmenetet prezentál, miszerint a kozmetikum kiválasztásánál mindenekelőtt nem annak összetevőit, hanem a saját bőrünk típusát, jellemzőit, előnyeit vagy hátrányait kell tökéletesen ismernünk, aztán ennek megfelelően választani összetevők szerint a kínálatból. A paletta már-már zavarba ejtően széles, hiszen az említett natúr és bio kozmetikumok mellett professzionális, klinikai, új hullámos koreai és hagyományos termékeket egyaránt találhatunk. A szervezők hosszas válogatás után hatóanyagok szerint szelektáltak, így rendkívül célzottan tudunk mi is válogatni.

A közel 30 márka közül számomra ismerős volt néhány! Így például Adrienne Feller “finomságai”, melyekkel nem mellesleg a Men’s Stuff Beauty Boxomban is találkozhattatok, hiszen a férfiakra szintén gondol prémium minőségű kozmetikumaival. Az Omorovicza és a Szakállasember termékei pedig ordítottak azért, hogy kipróbáljam őket.  Előbbihez már volt szerencsém, de sosem árt az újítás! Ráadásul május 28-ig még bőven van időm beszerezni a Paulay Ede utcában található üzletben a bevált vagy tesztelésre váró darabokat.

 

Fotók / Photos: Photo-M – Hennel Mariann

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s