NEWS

My First Workshop

Rendkívül izgatott vagyok az új hónap miatt! Az egyik nyomós ok a május 20-án és 21-én tartandó exkluzív workshopom, amelyre a Lakatos Márk szalonban kerül majd sor. Márk Style Institute elnevezésű iskolájában a kezdetek óta tanítok, ráadásul idén elindult az első haladó képzés is, melynek én lettem a kreatív vezetője. A diákoknak rengeteg emlékezetes pillanatot köszönhetek, így mindig örömmel kezdek bele az óráimba.

Egy újabb lépés, hogy ezen a hétvégén “kinyílnak” a szalon ajtajai és egy igazán inspiráló és hasznos hétvégét tölthetünk együtt a kreativitás jegyében. A workshop alapötlete a következő: ne csak vásárolj, hanem tanulj meg kreatívan,
divatosan kombinálni! A két napos foglalkozáson segítek sokkal bátrabban és kifejezőbben variálni meglévő darabjaidat, valamint  is, hogy egy-egy új ruha vagy kiegészítő beszerzése előtt hogyan érdemes választani.

A végső cél: engedd el az unalmas kliséket és tedd kreatív élménnyé az öltözködésedet! Az új összeállításaid egyikét pedig meg is örökítjük számodra egy szuper fotózáson, melyre a második napon kerül sor a szalonban profi fotós, valamint sminkes közreműködésével.

Regisztrálni itt lehet! Ott találkozunk!

Illusztráció: Mészáros Lúcia

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s