EVENTS

Pimp Your Denim

Egy szokatlanul sűrű szombaton jutottam el a Westendben található Gas Jeans üzletbe, ahol az ún. “Pimp Your Denim” eseményre kaptam meghívást. Talán nem is olyan régen írtam az egyik kedvenc brit tervezőmről, aki anyagkísérleteiről híres és legutóbb épp a farmer kulturális és társadalmi szerepeit vizsgálta.

A designer hipotézise szerint a viselet egy olyan attribútum, amely hiába alapdarab, mégis hosszú ideje képes megújulni és az adott szociokulturális elemekkel azonosulni. Szerintem ezt igazolja a Gas remek programja.

A rendezvény lényege az volt, hogy miképp tudom a kedvenc Gas farmeremet különleges felvarrók és rátétek segítségével az ízlésemnek megfelelően átalakítani. A “Hot” felirat elhelyezése és pontos lokációja természetesen nem volt kérdéses – tehát a hátsó zsebemre került. Az erős indítást követően a farmer elejét kezdtem el feltuningolni, nem épp a minimalizmus jegyében.

Az utóbbi időszakban ritkábban hordtam farmert, amely leginkább a rengeteg rohangálós munkának volt “köszönhető”.  Az üzletben található hatalmas választéknak hála sikerült egy kényelmes és mégis talán az átlaghoz képest egy kicsit elegánsabb nadrágot találnom.

Miután minden felvarró megtalálta a saját helyét kezdetét vehette a munka, azonban a varrógéphez kapcsolódó hozzáértésem valamelyest hiányos, így szakemberre bíztam a dolgot. Kizárólag a feszültség és izgalom megfelelő kezelése érdekében egy pohár pezsgőbe kapaszkodtam. Jelentem, a procedúra sikeres volt! Következő bejegyzésemben azt is megmutatom hogyan fest rajtam a #PimpYourDenim farmerem.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s