EVENTS

#BackstageFun

Péntek este érkeztem vissza Budapestre a pár napos pihenésről, amely alatt egyik fontos célom volt az e-mailektől és szakmai levelektől való teljes elzárkózás. Idejét nem tudom, hogy mikor utaztam valahova úgy, hogy ténylegesen pihenjek és egy kicsit arra koncentráljak, ami valóban abban a pillanatban történik. Velencéig jutottam… és milyen jó is volt (hamarosan mesélek még róla)!

Kipihentem magamat és készen állok mindenre!

Így történt az is, hogy szombatomat a Ludwig Múzeumban töltöttem a Mercedes-Benz Fashion Week Budapest bemutatóin. A nagy értékelő beszámolóm előtt azonban szerettem volna egy kicsit könnyedebb tartalommal is frissíteni az oldalt, így készült el az alábbi sorozat szombaton a backstageben – méghozzá az új The Four pulcsimban (Igen, meglehetősen melegem volt). A képeket az új csapatunk egyik tehetséges fotósa, Hennel Mariann készítette.

Apropó, csapat! Szuper volt látni, hogy rengeteg egykori, valamint jelenlegi tanítványom remekül helyt állt a színfalak mögött (Hajrá, Maja és Bea!). Nem hiába, hiszen a szakmai fortélyok jelentős részét a gyakorlatban lehet a leginkább elsajátítani. Nincs jobb mint amikor egy közös cél mozgat meg mindenkit, mégpedig az, hogy a közös munkából kihozzák a legjobbat!

One thought on “#BackstageFun

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s