FASHION WEEK

The Vibrant Talent

Az elmúlt időszakban meglehetősen besűrűsödtek a dolgok, na és persze nem szabad megfeledkeznem arról a tradícióról sem, hogy az élet előszeretettel járatja velem a plusz köröket. Nyilván ezekben a “remek” pillanatokban a feszültség nem túl kellemes, ugyanakkor egy dologra kétségtelenül megtanít/tanított. Értékelni a pillanatokat és az elért eredményt.

Talán pont ezért szeretem ennyire a London Fashion Week-et. Láthatóan tele van olyan kreatív emberekkel, akik azon munkálkodnak keményen, hogy sikeresek legyenek (és itt most nem a bemutatók épülete előtt indokolatlanul pózolgató emberekből beszélek). Az utóbbi hetekben kicsit ritkábban jelentkeztem a blogon, de hol töltődne fel az ember és ragadná magával az ihlet, ha nem egy ilyen csodás közegben? Szóval itt vagyok újra, nem is akármivel érkeztem.

Emlékeztek Marta Jakubowski körhintás prezentációjára az előző szezonból? Bennem mély nyomot hagyott, így lelkesen siettem múlt héten legfrissebb kollekciójának debütálására. Érkezésemkor pedig egyenesen a ’80-as évekbe csöppentem, de nem csak a kollekció miatt, a zenei aláfestés okán egyaránt.

Tina Turner “What’s Love Got to Do” című dalával indult az időutazás.

A plafonról leereszkedő fekete, lila, piros, rózsaszín, narancs és sárga drapériák már alapvetően rendkívül látványosan mutattak, így a teljes lookokban pompázó modellek (elképesztő sminkekkel) sikeresen megkoronázták az összhatást. A kreációk jelentős részénél hasonló színeket használt a kreátor, karakteres és erős árnyalatuk ellenére mégis valahogy érett és kifinomult hatást keltettek. Izgalmas nadrágok, mély nyakkivágások egy kis bársonnyal párosítva hozták el a designer újabb remek kollekcióját. Az aszimmetrikus szabászati megoldások korábban sem álltak távol a tervezőtől, így jelen alkotásokban is fellelhető pár kifejezetten izgalmas elem.

Valaki szóljon a DJ-nek, hogy Tina után jöhet a “Sweetest Taboo” Sade-től!

A fotókat a Sony legújabb fényképezőjével készítettem.

dsc00186uj

dsc00178uj

dsc00183uj

dsc00194uj

dsc00180uj

dsc00207uj

dsc00197uj

dsc00192uj

dsc00182uj

dsc00175uj

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s