ART

Artistic Ambition

A divatról, tervezőkről, kollekciókról szóló írásaim mellett nem szabad megfeledkeznünk az egész mozgatórugójáról, nevezetesen az inspirációról. Az ihletforrás jelentős százaléka alighanem az intuíciók és a korábbi élmények feldolgozása mellett a kortárs művészethez köthető (pontosabban a művészet minden formájához).

Inspiráló karrier & életmód

Suzanne Laura Kammin munkái az absztrakt kortárs egy izgalmas pontját képezik. A geometrikus formák és strukturált rétegek mellett megjelenő gesztus-szerű részletek nagyon izgalmas hatást keltenek. A művész alkotásain megjelenő szenzibilis formavilág egyszerre játszik a színek és árnyalatok találkozásával, valamint flekkekbe való elkülönítésével.

A New Yorkban született alkotó ambíciója és szakmai alázata igazán példaértékű. Aktív művészeti jelenléte mellett a következő művészgenerációt tanítja, valamint adja át tapasztalatait a lelkes diákoknak. Ha mindez nem lenne elég, Suzanne elindította saját művészeti iskoláját loft lakásában és stúdiójában (Left Bank Studio School), ahol szintén festő férjével álmodják meg az üres vásznak jövőjét.

kammin_suzanne_6

cat-s-cradle

green%2bhaint%2bwebsite

kammin_suzanne_10

Képek forrása: suzannekamminbaron.com

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s