COLLECTION

Summer Adventures

Új köntösben

Habár a nyár lassan véget ér, augusztusban még javában lehet igazi különlegességekre akadni (mindenki nyugodjon meg, “haul” videó nem várható tőlem), melyek az őszi napsütésben és természetesen a következő tavasz/nyári szezonban igazán jól jöhetnek. Pár hónappal a #FashionWeekTour különkiadása előtt keltette fel a figyelmemet a nagyobb múltra visszatekintő Wink márka legújabb kollekciója, amely “Premium” alcímmel került boltjaik polcaira. Kétségtelenül láttam a márkában rejlő lehetőségeket, ráadásul a cipők formavilága remek összhangban voltak az aktuális csapásirányokkal, már ami a divatot illeti.

Fiatal tervező & friss látásmód

Őszinte leszek! Ki lehet kergetni a világból a Zara és “társai” által gyártott lábbelikkel, hiszen sokszor már-már irreális árak mellett próbálnak elképesztően kényelmetlen, műbőrből készült cipőket váráslóikra sózni (bár sajnos nem kell erőltetni), mindamellett pedig a talpunk egészségének és testtartásunknak sem tesz jót, ha nem megfelelően kiképzett cipőtalpakon koptatjuk Budapest utcáit. Macovei Kitti neve ismerősen csenghet az blog állandó olvasói számára, hiszen a MOME-n végzett tervező diplomakollekciója egyik nagy kedvencem volt, most pedig a Wink Premium cipő és kiegészítői vonaláért felel. Kitti letisztult, mégis karakteres stílusa pedig meg is látszik alkotásain – így például a “Geom” táskákon!

Árkategóriától függetlenül majdnem minden cipő képes feltörni a lábamat, amely egy-egy egész napos rohangálás alatt valamelyik divathéten nem épp kellemes élmény, ezért úgy gondoltam, hogy tesztelem a márka Premium vonalát milánói és berlini kaladjaim alatt. A tapasztalás rendkívül kellemes volt, kifejezetten komfortosan éreztem magamat a kiválasztott modellekben (így például az utolsó moodboardon látható cipő fekete verziójában). Azóta meglehetősen gyakran viselem a hétköznapokban is, hasonló konklúzióval gazdagodva.

Ha mindez nem lenne elég, akkor a márka kreatív igazgatója, Zifeng Wei (aki nem mellesleg építész) különösen nagy hangsúlyt fektet üzleteik fejlesztésére, ezért életre hívta a “Wink X Stores” projektet, melyben belvárosi üzleteiket egy-egy kreatív tehetséggel együttműködve gondolják újra és tervezik meg azok egyedi belső tereit.

Ha siettek, még elkaphatjátok az akciókat!

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s