ART/COLLECTION/EDITORIAL

Art Phenomenon

Művészi kiteljesedés

A Bakó Attilával közösen megálmodott különleges szemüveg kollekciót szerencsére nem sokaknak kell bemutatnom olvasóim és a magyar divatszféra köreiben. Jelen pillanatban és úgy hiszem húsz év múlva is bátran állíthatom majd, ez a kooperáció és barátság kétségtelenül sok mindenre megtanított és megannyi tapasztalattal, élménnyel lettem gazdagabb. Érdekes szituáció volt megélni a tervezést úgymond a másik oldalról, hiszen eddig én írtam mások szerelemgyermekeiről, mostanra eljött az idő, hogy saját (közös) produktumaimat bemutassam.

A konstruktivizmusra, konceptualizmusra, gesztusfestészetre és giccsre reflektáló kreációk elkészítése során Attilával teljes mértékben szabad kezet kaptunk a kivitelezés és tervezésben. Kifejezett célunk volt a művészeti irányzatok 3D formában való specifikus reprezentálása. A polírozás és lézervágás, illetve plexi hajlítás élménye azonban nem csak kettőnknek jutott, hiszen Andorka Gergő képzőművész és Dorka, Attila lánya is részese volt annak a feledhetetlen tapasztalásnak, amely során megszületett az alábbi kollekció.

Közös álmunk tökéletes csúcspontja volt az április elsején megrendezett prezentáció, amely Magyarországon egy egészen új műfajt hívott életre. A styling, smink és frizura részletek egyaránt visszautaltak az adott szemüveg formáira, színeire és természetesen a művészeti irányok jellegzetességire. Ha mindez nem lenne elég, akkor elárulom, hogy a méltán híres Viszlay Márk divatfotóssal készítettünk (az esemény után hajnalba nyúlóan) egy exkluzív divatanyagot, melyet most először láthattok a blogon.

Köszönjük mindenkinek, hogy velünk tartottak az úton! Mehetünk tovább?

1

Photo: #MarkViszlay
Assistant: István Várfi
Models: WAM Models & Avantage Models
Make-up: Enikő Kredits, Zsuzsi Somló,
Lilla Batki & Vanda Leányfalvi
Hair: Ji Yicheng & Nikoletta Német
Clothes & accessories: Nubu, KataSzegedi, Daniel Benus, Je Suis Belle, CUKOVY, Kitti Macovei,
Vagabond
Styling: BenceCsalar

Special thanks to the students of the #StyleInstitute by Lakatos Márk!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s