COLLECTION/LOOKBOOK

Urban Evolution

Nagybetűs stíl sportosan

Azért valljuk be, sem a hétköznapi ember, sem a hírességek nem néznek ki mindig úgy, mint akik a vörös szőnyegről léptek az olykor “rideg valóságba”.  Sokszor azonban a dolgos hétköznapokon és a rohangálós időszakokban ( #StylistLife ) képesek vagyunk megfeledkezni magunkról, holott a sportruházat az utóbbi években végbement – demokratizálódása miatt a lehetőségeink nem csak megszaporodtak, hanem egyenesen tálcán kínálják azokat a márkák. Ezek közül talán a Puma a legnagyobb visszatérő!

A stílusok keverése, úgy mint az elegáns a sportossal manapság nem egy óriási hiba, hanem általános húzás az utcai divatban. Ennek köszönhetően pedig rengeteg ajtó nyílt ki a kreatív individuumok előtt személyes meggyőződéseik és önreprezentációjuk kinyilvánítására.

Őszintén szólva, én sokszor szívesen viselek kifejezetten sport tevékenységre tervezett, ámbár még utca-kompatibilis darabokat, legyen szó egy nadrágról, felsőről vagy éppen lábbeliről. Mint azt egy korábbi cikkemben írtam, az utóbbi évek egyik legnagyobb húzása volt a Puma és Rihanna közti megállapodás, hiszen a közönség egyenesen az énekesnő sokak által irigyelt stílusára asszociál a brand hallatán. Legújabb tavasz-nyári kollekciójukhoz ugyan nincs közvetlenül köze a pár hete friss albummal jelentkezett sztárnak, mégis érezhető rajta stílusának irigylésre méltó esszenciája, amely a német Puma számára egy ígéretes szezonnal kecsegtet.

Jöjjön a tavasz!

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s