NEWS

Importance

A szükség ereje

Sokan úgy gondolják, hogy a névjegykártyák ideje lejárt. Ez azonban cseppet sincs így! A külföldi divateseményeken a mai napig szinte tradíció egy gyors névjegycsere a későbbi együttműködés reményében. Régóta terveztem fejemben a tökéletes kártyát, azonban nem szerettem volna félvállról venni, mert véleményem szerint ez legalább annyit árul el az emberről, mint a kézfeje vagy éppen a cipője. Egy szó mint száz: az üzleti életben a személyes önreprezentáció részét képezi.

Így ezúttal ismét (mint korábban többször is) az AirPlan Studio csapatát kértem fel a munkára. Egyszerűen imádom, ahogy a vastag fekete papíron az ezüst metál prégelés megcsillan. Egyszerű, mégis árulkodó. Mostanában egyre többször látom, hogy az emberek saját magukról készült képeket tetetnek a kártyákra, ami valljuk be, eléggé fura. Mindenesetre ebben az esetben valóban helytálló a mondás, miszerint a kevesebb néha több.

Kellemes benyomás


The power of necessity

Many people think the time of business cards is up. But it’s not like that. Fast business card exchanging is a kind of tradition at fashion events abroad, in hopes of a future cooperation. I had been planning the perfect business card in my head for a long time, but I didn’t want to take it casually, since in my opinion, these cards say as much about a person, as one’s hands or shoes. In short: business cards are parts of personal self-representation in business life.

This time (like many times before), I asked the team of AirPlan Studio to design my business card. I just adore how the silver metal compression is glimmering on the thick black paper. Simple, still expressive. Nowadays, I frequently see that people put their own photos on their business cards, which is, let’s face it, quite weird. Anyway, in this case, the saying that less is sometimes more, is relevant.

Pleasant impression

Fotó/Photo: Jámbor Zsófia

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s