NEWS

Let’s Be Friends!

Legyünk barátok! Hidd el, megéri!

Egy őszinte mosoly, egy elkapott pillanat a sajtófal előtt szendvics-alakzatban a csajokkal, #hardwork és #lovemyjob. Menjünk el egy sajtóreggelire, tömjünk croissant, de inkább a macaront fotózzuk, mert az aztán egy mennyei falat Párizs – #blessed.

Tegyünk hát úgy mintha nem csupán az érdekek kötnének össze, mintha minden egyes közösen eltöltött pillanat maga lenne az élet katarzisa, miközben intellektusunk kirúgja a ház falát két #beloved selfie között. Vegyünk pár követőt, osszuk meg egymással a kulisszatitkokat, de mivel ez egy #secretproject, nem beszélhetünk róla senkinek. Ölelkezzünk és folytassunk eszmecserét az összetartás és csapatmunka alapvető építőkövéről, a bizalomról és a már jól ismert szakmaiságról. Használjuk ki jól az egy napra eső események közötti szüneteket, s örökítsük meg egyedülálló összeállításunkat, majd karoljunk egymásba és fokozzuk az izgalmakat.

Így jön össze a belevaló #OOTD, melyekkel végül nemzetközi babérokra törhetünk és egyúttal gyakorolhatjuk a pózolást (később akár tükrözhetnénk pár képet egy közösen felfedezett új applikációval), akár kézen fogva, hogy még véletlenül se alakítsunk ki magunkról egy hiteltelen képet. Utazzunk (lehetőleg ingyen), szeressük az életet és egymást, tekintsünk a jövőbe, bízzunk egymásban.

Legyünk hát barátok! Annyira csodálatos lenne.


Let’s be friends! Believe me it’s worth it!

An honest smile, a captured moment in front of the press wall, standing in sandwich shape with the girls, #hardwork and #lovemyjob. Let’s go to a press breakfast, grab some croissants, but take photos of the macarons instead, because it’s a heavenly bit of Paris – #blessed.

Let’s pretend we’re not bonded by interest only, like every single moment spent together is the catharsis of life, while our intellects break up the house between two #beloved selfies. Let’s get some followers, share behind the scenes secrets with each other, but as it is a #secretproject, we can’t talk about it to anyone. Let’s keep embracing each other, and exchange ideas about the importance of pulling together and team work, trust and professionalism. Let’s exploit the intermissions between the happenings of a day, and take a picture of  our unique sets, then take each other’s arms and intensify excites.

This is how the cool #OOTD comes together, with which we can finally break into international markets and practice posing (and later maybe mirror some photos using a jointly discovered new app) holding hands, to avoid creating a false image about ourselves. Let’s travel (possibly for free), love life and each other, let’s take a look into the future, and trust each other.

Let’s be friends! Would be so wonderful.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s