ART

Reflections

Színek a végtelen tájban

A kaliforniai vidékek szokásos hangulatát töri meg valami egészen különleges. Ez nem más, mint Autumn de Wilde amerikai fotós által tervezett két objekt, melyek egyszerre reflektálnak a táj magával ragadó szépségére, illetve a fény tisztító és transzformáló erejére.

A színes plexiből és tükrökből készült építmények azonban nem “hirtelen felindulásból” vagy éppen azok létjogosultságát igazoló céllal jöttek létre és nem is az egyszerűségükben és a kontextusban való gyönyörködtetésről van szó. A fotós egy Cadillac kampány céljából álmodta meg a lenyűgöző „díszletet”, amely kétségtelenül már önmagában is csodálatos élménnyel gazdagítja az embert. Bár ha jobban belegondolok, a Cadillac is jöhet!

Műtárgy mint fotózási kellék


Colours in the endless landscape

The usual mood of the California countries is broken by something really special. It’s not else, than two objects designed by american photographer Autumn de Wilde, which simultaneously reflect on the fascinating beauty of the landscape and the purifier and transforming power of the light.

But the buildings made of coloured plexi and mirrors did not come into existence from the „heat of passion” , or with an aim to justify their grounds, and it’s not about the delectation in their simplicity and the context. The photographer dreamed the enthralling „set” for a Cadillac campaign, and they undoubtedly enrich men with a wonderful experience, even on their own. Although now that I think about it, a Cadillac may also come!

Art object as a tackle for photo shooting 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s