EDITORIAL

Felicidade

Amikor sugárzik az életöröm

Pátkai Rozina, a portugál, spanyol és magyar nyelven egyaránt daloló bossa nova énekesnő már önmagában izgalmas jelenség, minden egyes találkozásunknál csak úgy sugárzik belőle az élet iránti lelkesedés. Rozival körülbelül nyolc vagy kilenc hónapja találkoztam először, s rögtön belevágtunk a közös munkába, ugyanis New York-ba készült egy jazz versenyre, ahol nem mellesleg hatalmas sikert aratott csapatával és egy díjat is bezsebelt. Rozinának szüksége volt egy designer ruhatárra a két hetes amerikai kalandjai alkalmával, melynek összeállításában én segítettem neki. Hála ez égnek!

Azóta számtalan kisebb és nagyobb koncertjére készítettem fel őt, s próbáltuk együtt megtalálni az arany középutat. Miszerint maradjon meg Rozina elbűvölő stílusa, ugyanakkor legyen modern és egyszerre szenvedélyes megjelenése a fellépésein. Elvégre egy latin jazz énekesnőről van szó.

Idén ősszel egy exkluzív anyagot készítettünk róla, hogy mindenkinek megmutathassa, az elmúlt évek sikerei cseppet sem változtatták meg. Sőt, boldogabb és hálásabb mint valaha, jövőre pedig új lemeze is megjelenik.

Bátran kijelenthetem, hogy az egyik legjobb hangulatú fotózás volt, amelyen valaha részt vehettem. Rozina könnyedén és természetesen pózolt Zsólyomi Norbi kamerája előtt, a végeredmény pedig magáért beszél. Egyszerűen imádom! A ráadás, hogy az InStyle magazin legújabb, január-februári számában találkozhattok fotósorozatunkkal, ugyanis a magazin főszerkesztőjét szintén elvarázsolta Rozina bája és a képekről sugárzó őszinteség.

Felemelő, könnyed, szenvedélyes.

Ruha & öv: NUDE by NUBU; Fülbevaló: Konsanszky; Karkötő: the Mama Kin

Kimono: NUDE by NUBU; Ruha: LoveBug Vintage; Cipő: Nike Air Max

Felső & szoknya: Nora Sarman

Dzseki: Konsanszky; Felső: Dori Tomcsanyi

Ruha: F&F

Fotó: Zsólyomi Norbert

Smink: Véger Fibi

Haj: Herdlein Péter

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s