EVENTS

FashionEVE / 2014

Idén dupláztunk

Sosem fogom elfelejteni az első önálló rendezvényemet, a 2012-ben megrendezett FashionEVE divatkonferenciát, amelynek köszönhetően sok barátot, inspirációt és felkérést kaptam. Akkoriban egyetlen blogger sem mert felállni a gép mellől és a virtuális világon kívül felvállalni véleményét, illetve mindazokat az értékeket, amelyek mellett kiáll, egy konkrét kezdeményezésbe “foglalni” és azt megvalósítani.

Nagyot vállaltunk akkori kis csapatommal, elvégre a Budapesti Corvinus Egyetem legnagyobb előadóját kellett megtöltenünk, mindezt anyagi és minden más támogatás nélkül. Nem adtuk fel, megcsináltuk és 400 ember volt rá kíváncsi. Ráadásul két olyan kerekasztal-beszélgetést sikerült összeállítanunk, melyeknek vendégei már önmagukban is a szakma legjobbjainak számítottak, de ott és azon a napon, egy asztalnál ültek és a szakmaiság jegyében beszélgettek. Csodálatos nap volt!

Azóta két év telt el, számtalan tapasztalattal lettem gazdagabb. Felismertem hibáimat és egy nagyobb, erősebb csapat segítségével idén november 20-án feltámadt a FashionEVE, amely egy hét órán át tartó divatelméleti konferenciává nőtte ki magát. 2014-ben emeltük a tétet, ugyanis négy kerekasztal került megrendezésre közel húsz meghívott vendéggel (részletek az InStyle oldalán), akik egytől egyig profi és tapasztalt szakemberek. Egy biztos, aznap senki sem ment haza üres kézzel és új információk nélkül.

Csapatunk nevében szeretném megköszönni meghívott vendégeinknek a részvételt és természetesen mindenkinek, aki ott volt és támogatott minket!

Köszönjük partnereinknek a támogatást: InStyle, Joy, Strongbow, Fashion Street, SCADA Kft. & ART Models

A harmadik kerekasztal témája: “Szubkultúrák nyomában” / Az asztalnál: Zanin Éva, Kovács Adél, Garam Judit, Szentesi Réka, Szűcs Péter

A negyedik kerekasztal témája: “A pozicionálás mestersége” / Az asztalnál: Kovács Györgyi, Konsánszky Dóra, Abodi Dóra, Tóth András, Lakatos Sándor

További képek: ITT!

Idén különösen ügyeltünk arra, hogy minél jobban dokumentáljuk az esemény részleteit, ezért készítettünk egy exkluzív videót a konferenciáról, melyet most először a blogon tudtok megnézni. Ezúton is szeretném megköszönni a FashionEVE 2014-es csapata nevében Vámos Heddának a csodálatos munkát!

One thought on “FashionEVE / 2014

  1. Szuper kezdeményezés! Sajnálom, hogy nem lehettem ott, remélem a következőre már nekem is sikerül elmenni!

    Gratulálok! 🙂
    Xoxo,
    Kera

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s