NEWS

coffee/break

Egy kávészünet Londonban

Pár hónapja szinte fanatikus módon kóstolgatom Budapesten a kis, eldugott kávézók különböző kínálatait (és természetesen lelkesen kérdezek is róluk). Nagy izgalommal tölt el egy-egy új hangulatos hely felfedezése. Érdekes mennyit változtam pár év alatt, korábban inkább a különleges ízű teák mellett tettem le a voksomat.

Mindenesetre a régebbi és jelenlegi szenvedélyeim mindegyike funkciót töltött be a mindennapjaimban. Legyen szó teáról vagy éppen egy csésze olasz pörkölésű kávéról (leginkább ezt preferálom, főleg az arabicát, elvégre még egészséges is), a lényeg a kikapcsolódás és a relaxáció. Sokszor ilyenkor gondolom át az elkövetkezendő napok tervezett programjait (vagy éppen a bejegyzéseket), illetve nem mellesleg egyszerűen jól esik csendben, egy meleg kávé mellé leülni ebben a hidegben és tanakodni a bennünk és körülöttünk zajló dolgok összességén.

Nyilván Londonban is időről időre igyekszem felfedezni egyre több “ide még visszajövök” kávézót. Nem volt ez másképp most sem. Ráadásul a lassan fél éve tartó diétámra abszolút ösztönzőleg hatott a hely, amely a The Detox Kitchen nevet kapta. Egészséges ételek, finom kávé, hangulatos környezet a brit főváros központjában. Mi kell még?

Rituálé a hétköznapokban

DSC_5810jo

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s