NEWS

New Wave #1

newwave

Valami új kezdődik.

Alapvetően minden emberre igaz, hogy bizonyos időközönként változik mind külsőleg és belsőleg egyaránt. Ebből adódóan a blog rendszeres olvasói tisztában lehetnek már azon egyszerű ténnyel, hogy imádom a változatosságot, új és eddig nem tapasztalt dolgokat felfedezni, már ami a blog struktúráját és a rajta megjelenő tartalmakat illeti.

Az oldal Facebook felületén már egy ideje igyekszem felhívni a figyelmet egy “New Wave” nevű projektre, amely számomra különösen fontos és bátran mondhatom, hogy talán az eddigi legtöbb kreativitást és új meglátást tartalmazó sorozat lesz a blog történetében. Mit is jelent ez pontosan? Az elmúlt egy évben hatalmasat fordult velem a világ. Rengeteg felkérést és kollaborációs lehetőséget kaptam, amelyek jelentős része az év második felében fog leginkább testet ölteni.

Ezen folyamat első állomása a hamarosan teljes egészében publikálásra kerülő fotósorozat, amely hitelesebb képet ad Nektek majd arról, hogy pillanatnyilag mennyire látom másnak a világot, mint korábban, ráadásul egyfajta promóciós szerepet is betölt majd a felületen. A képek mindazt az pozitív hozzáállásomat, a jövő és a fiatal tehetségek felé való nyitottságomat fogja reprezentálni, amely eddig is valamilyen formában felfedezhető volt, azonban a dózist megnövelve valami sokkal erőteljesebb és karakteresebb dolog várható.

Figyeljétek a blogot, hogy minél több információt tudjatok meg az oldal kreatív csapatának legújabb munkáiról!

_MG_5471

_MG_5471_2

 Fotók: Farkas Éva

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s