NEWS

Rétrospection

Újragondolni, visszaemlékezni, tanulni.

Untitledtumblr

Bloggerként nem kevés időt fordítok a különböző online felületeken való folyamatosan aktivitásra. Egyszerre jelen kell lennem a legtöbb közösségi hálón, hogy az általam, illetve a blogom által képviselt és közvetíteni kívánt értékek minél több emberhez eljussanak. Ugyanakkor a nagy pörgés mellett sosem árt időről időre visszanézni korábbi munkáimat, írásaimat és képanyagaimat egyaránt. Miért? Számomra hozzátartozik ahhoz, hogy vissza tudjak emlékezni a kezdetekre és összevessem a jelenlegi állapotommal. Tanuljak és fejlődjek.

Imádok régebbi bejegyzéseket visszakeresni és a rengeteg tehetséges fotóssal készített képeket újra és újra átnézni. Mindig előjönnek az emlékek és a különböző projektekbe fektetett rengeteg munka a teljes stáb részéről. Ilyenkor jön rá csak igazán az ember, hogy a divatszakmában való rosszindulatú furkálódások eltörpülnek (és gyakorlatilag semmissé válnak) azon élmények és tapasztalatok mellett, amelyeket a blog indulása óta a sok szakmabeli támogatómtól kapok.

Pontosan ezért indítottam útjára a bencecsalar.com hivatalos TUMBLR felületét is. Egy oldal nektek és természetesen nekem, hogy újra felidézzük a legszebb és legemlékezetesebb pillanatokat a blog történetében. Arról nem is beszélve, hogy bizonyos időközönként eddig nem publikált fotókkal találkozhattok az új felületen.

 Induljon a retrospekció!

bencecsalar.tumblr.com

Screen shot 2014-05-08 at 5.40.31 PM

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s