EVENTS/NEWS

Lifelover

Hosszú évekig úgy gondoltam, hogy mások öltöztetése nem passzol az általam elképzelt világhoz. Nem tudtam, mennyire lennék képes azonosulni egy-egy személyiséggel, illetve mindazzal, amit az adott híresség képvisel. Nem is olyan régen azonban jött egy lehetőség, amely okot adott arra, hogy igenis átgondoljam korábbi elhatározásomat.

Első alkalommal szilveszteri fellépéseire volt lehetőségem összerakni két teljes look-ot Harcsa Veronika énekesnő számára. Az első megálló a Budapest Jazz Club volt, ahol természetesen egy elegánsabb vonalat próbáltunk követni, mindezek után léptünk át egy ungerground világba, hiszen az este az A38 Hajón folytatódott. Mindegyik outfit két letisztult vonalvezetéső és visszafogott színvilágú  Je Suis Belle ruhára épült, amelyet a Karman Jewelry ékszereivel és H&M cipőkkel egészítettem ki.

Veronikával öröm dolgozni, hiszen tökéletes alakkal és  gyönyörű lábakkal rendelkezik. Mindemellett abszolút nyitott az új és izgalmas hazai tervezők munkáira, amely egy bevállalós habitussal párosul. Az alábbi képek már a további közös munkánkat reprezentálják és úgy gondolom, hogy némi kommentár illeti őket.

Február 14-én (pénteken) Veronika a Planetáriumban lépett fel a Bin-Jip névre keresztelt együttesével, amelynek negyedik születésnapját ünnepelték, két társa, Gyémánt Bálint és Andrew J társaságában. A csodás koncertet egy felejthetetlen vizuális élménnyel koronázták meg, ugyanis a Kiégő Izzók csapatának közreműködésével a Planetárium teljes kupoláját bevetítették a különböző számokhoz készült animációkkal. A mi fotóink pedig azt a folyamatot mutatják be, amely a koncert előtt zajlott. Az énekesnő felkészülését, mondhatni átalakulását most egészen az alapoktól a színpadra kerülésig figyelhetitek meg.

Tekintve a kontextust, úgy gondoltam, hogy itt az ideje egy látványosabb kreációnak. Innentől kezdve pedig nem volt kérdés, hogy egy Dora Abodi ruhára van szükségünk a tökéletes sziluett eléréséhez. Dóra munkái kétségtelenül a leglátványosabb darabjait kínálják a hazai öltözék-design palettájának. A Planetárium pedig pont az a helyszín, ahol egy futurisztikus és merész összeállítás egyaránt megállja a helyét, főleg a színpadon. Hosszas válogatás után egy 2014-es tavasz-nyáti darabra esett a választás, amely zöld és arany kövekkel volt díszítve, azonban a hab a tortán a peplum megoldás volt, amellyel a ruha térd alatt végződött. Mindezek tükrében egy dolog nélkül nem lehetett volna tökéletes a végeredmény, mégpedig a Veronika által képviselt értékek nélkül.

Ezúton is szeretném megköszönni a tervezőnek, illetve a ONE Fashion Agency & Retail csapatának a lehetőséget!

Haj: Fábián Zsani // Smink: Kredits Enikő // Fotók: Váradi Dóra

Ruha: Dora Abodi // Cipő: H&M

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s