NEWS/OUTFIT

The Dilemma of Uniqueness

A Street Fashion Budapest szerkesztőségében töltött közel két év alatt számtalanszor találkoztam azzal a szituációval, hogy a feltöltő (egy online archívumról van szó, amelybe bárki feltölthet magáról egy street style képet) “egyedinek” titulálta magát, mert egyszerűen képtelen volt meghatározni stílusát, illetve definiálni mindazt, amit öltözködésével ki szeretne fejezni. Felmerült bennem a kérdés, hogy az egyediség puszta mentsvár, menekülés önnön világunk meghatározásától vagy inkább egy tudatosan felépített és minden egyes részletében eltervezett összkép?

Az alábbi képek egy dupla outfit bejegyzést feltételeznének, azonban ezen írásomban csupán azt szeretném (vizuálisan) bemutatni, hogy az embernek nem feltétlenül kell egy konkrét stílushoz ragaszkodnia. Régebben sokat gondolkodtam azon, hogy elegáns vagy inkább laza, sportos vonalat kövessek a mindennapokban, azonban mostanra sikerült önmagammal is megbeszélnem, hogy nincs szükség kompromisszumokra. Egyszerűen csak szeretném megélni a pillanatot, mégpedig azt, amikor egy összeállítást és annak minden egyes részletét magaménak érezhetem.

Ezen bejegyzést leginkább egy kérdésfelvetésnek szántam, afféle előzetesnek egy nagyobb lélegzetvételű írás előtt, amely arra fókuszál, mi készteti az emberi lényt arra, hogy különbözzön vagy éppen többnek érezze magát társainál.

Hogyan lehetünk valóban egyediek?

Cap: River Island – Kabát: BP Clothing

Cipő: Dr. Martens

Sál: Daniel Benus

Sapka: River Island – Kabát: H&M – Táska: Vans – Felső: BP Clothing – Kesztyű: Zara

Cipő: Nike / Area 72

Fotók: Farkas Éva

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s