OUTFIT

Turquoise

Születésnapi agymenés

Éves számvetés, elgondolkodtató pillanatok. Amikor egy évvel idősebbek leszünk, a legtöbb ember átgondolja, hogy ezalatt az egy év alatt sikerült-e elérni azokat a célokat, amelyeket kitűzött maga elé. Ilyenkor nincs olyan ünnepelt, aki ne tenné fel önmagának a kérdést: a koromhoz képest ott tartok az életemben, ahol szeretnék?

Úgy gondoltam, hogy születésnapom alkalmából érdemes visszatekinteni és nem magától értetődőnek venni mindazokat a sikereket és élményeket, amiket átéltem. Nagyon hálás vagyok mindazért a sok támogatásért és kedves szóért, amit időről időre olvasóktól, követőktől kapok.

Ezen csodás nap megünneplése alkalmából egy új outfit bejegyzéssel jelentkezem. Nagyon élveztem a fotózást, hiszen a szuper képek mellett, egy tehetséges KREA tanulónak (Juhászová Lívia) segíthettem az egyik vizsgamunkája elkészítésében. A hab a tortán, hogy a street style fotókat Szegedi Kata és Lendvai Lilla, kedves barátaim és egyben kollégáim értékelték, akiket nagyon tisztelek a szakmában elért sikereik végett.

Az összeállítás érdekessége, hogy hazai tervezők designer kiegészítői és a párizsi kalandozásaim alatt felkutatott darabok egyaránt megtalálhatók benne. A NUBU táska és a Daniel Benus sál nagy kedvenceim közé tartoznak, akárcsak a francia fővárosban vadászott kabát és cipő. Kétségtelenül nagy újításnak minősül a hajam színe. Igen, valóban türkiz. A pár hete Süle Katival készített interjúm elképesztően inspiráló volt számomra (kreativitás és merész hajszínválasztás). Úgy döntöttem, hogy ideje váltani és bátrabbnak lenni. Nem mások miatt, nem a lázadás miatt, hanem önmagamért. Hiszem, hogy a fantáziámban és elmémben született meglátások és gondolatok csak fizikai kivetülésük révén válhatnak teljessé és ösztökélhetnek arra, hogy jobb Ember legyek.

Fotók: Bodogán Sándor

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s