EVENTS/NEWS

GLAMOUR Fashion Blogger Party

Ünnepeljük együtt a kifutók világát!  

Február 7-én (este 11 órától) minden divatra éhes embernek a HelloBaby-ben a helye, mert lehetőséged nyílik találkozni a magyar divatélet krémjével, s kedvenc bloggereiddel egyaránt. Új év, új minták, új sziluettek és új bemutatók. A divathetek elkezdődtek, mi pedig ezen felbuzdulva megszerveztük ezt a csodás estét, hogy együtt ünnepelhessük a következő szezont és a virtuális naplók írói megvitathassák meglátásaikat követőik és egy kellemes ital társaságában.
Dőlj hátra, kezedben egy GLAMOUR koktéllal amit csak ezen az estén rendelhettek – és beszélgessetek bloggerekkel, olvasókkal, az online média világának új szereplőivel.  A HelloBaby falai között zajló esemény segít a kapcsolattartásban és abban, hogy a bloggereknek rálátásuk legyen egymás munkásságára!
Ennek apropóján szeretnék megkérni minden lelkes divatbloggert, hogy részvételi szándékát jelezze a blog e-mail (bencecsalarblog@gmail.com) címén, abban pedig feltüntetve saját felülete elérhetőségét is. A regisztráció azért szükséges, mert kilenc órától egy zártkörű fogadást tartunk, ahol jobban megismerkedhetünk egymással.
Az esemény médiapartnere a GLAMOUR  magazin, amely elsőként látta meg a bloggerekben rejlő potenciált és felkarolta őket.
Találkozzunk FEBRUÁR 7-én! 
Külön köszönet: KataSzegedi, BP Shop, H&M
Modell: Kiss Beni
Asszistens: Jesus Arakhnéi

One thought on “GLAMOUR Fashion Blogger Party

  1. Visszajelzés: T.H.E.Y. | ⎮BENCECSALAR⎮

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s