NEWS/OUTFIT

NUBUism – vol. 2

Folytatódik a NUBU márkával közös együttműködés, amelynek következő állomása egy igazi meglepetés minden kedves olvasóm számára. Rendkívül hálás vagyok mindenkinek, aki elismeri, szereti vagy egyszerűen csak követi a blogomat. Pontosan ezért döntöttem úgy, hogy szeretném meghálálni a rengeteg támogatást.

Kiskorunk óta milliószor hallottuk, hogy olyan ajándékkal szabad csak kedveskedni valakinek, amelyet mi is szívesen elfogadnánk és mosolyt csalna az arcunkra. Ezen “klasszikus” tanácsot megfogadva döntöttem úgy, hogy év végéig egy 20.000 Forint értékű vásárlási utalványt sorolok ki, amelyet a magyar divatvilág egyik legnívósabb brandje, a NUBU üzletében vásárolhat le a szerencsés nyertes. A hazai márka nálam az egyik abszolút favorit, hiszen minőség és kreatív szabászati megoldások egyaránt jelen vannak produktumaikban, így azt hiszem, hogy a fenti állításom teljes mértékben megvalósult.

Tekintve, hogy nem preferálom a “megoszt és like” kaliberű internetes játékokat, úgy döntöttem, hogy egy sokkal kreatívabb koncepcióval állok elő. Mivel nagyon kíváncsi vagyok minden olvasó véleményére a játék a következők szerint fog alakulni:

  • Mindenekelőtt válaszd ki a blogon eddig publikált írásaim közül a leginkább inspirálót számodra! Azt, amely elgondolkodtatott vagy csak egyszerűen kellemes élményt nyújtott neked.
  • A második dolog, amely ahhoz szükséges, hogy pályázhass az utalvány megnyerésére: fejezd be az alábbi mondatot!

Ha mindkét pontot sikeresen teljesítetted, tehát kiválasztottad a kedvenc bejegyzésedet és tudod hogyan fejeznéd be a mondatot, akkor küld el a BENCECSALAR.com hivatalos e-mail címére (bencecsalarblog@gmail.com) az írás linkjét és a teljes mondatot (saját jelződdel kiegészítve). A nyertest december 30-án, a blog hivatalos Facebook profilján hirdetem ki.

Az előző írásomban megmutattam, hogy számomra mit is jelent a NUBU, azonban most itt egy újabb összeállítás, amelyet büszkeségeink, a tervezőtrió munkássága inspirált.

Fotó: Farkas Éva

Kabát, felső, táska, clutch: NUBU

One thought on “NUBUism – vol. 2

  1. Szàmomra jelenleg az elérhetetlen álom bár imádom minden darabját!Puszi az ajándék ötletért 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s