EDITORIAL

Possessività: olasz kifinomultság és hazai design találkozása

Nem szeretek kötelezően és mindenféle indíttatás nélkül írni, illetve anyagot készíteni a blogra. Egyrészt azért, mert szerintem a minőségnek mindig prioritást kell/kéne élveznie. Másrészt nem hiszem, hogy a mindennapos posztok lennének a siker kulcsai, sokkal inkább a különböző projektbe (esetleges kollaborációkba) és a háttérmunkába (források kutatása, szakértői beszélgetések) fektetett többlet energia, amivel egyedülálló élményt okozhatsz az olvasóidnak. Nem állítom, hogy egy bloggernek képtelenség minden egyes nap új írással jelentkeznie, azonban szerintem rövid időn belül önmagadnak és az olvasóidnak is könnyedén monotonná és egyhangúvá válhat az oldal. A blogon olvasható századik bejegyzést éppen ezen elveim miatt szerettem volna valamilyen exkluzív és mindenféleképpen saját anyaggal megünnepelni.

Possessività, az a bizonyos birtkolási vágy, amely hatalmába kerít, amint érzékszerveiddel kapcsolatba lépsz a csodás matériákkal, amelyekből egy-egy accessoire készült. A lány, akinek nincs limit és a kiegészítők iránti mérhetetlen vágy hevében mindent magáévá akar tenni.

A fotókon két márka markáns világát szerettük volna ütköztetni és egyben elérni azt, hogy mégis egy teljes egésszé váljanak a képeken. Ruszkai Orsolya (Ruszkai Jewellery) csodás ékszerei már régóta vonzzák a tekintetemet, hiszen a nyers ásványokkal és nemesfémekkel egyaránt díszített gyűrűk garantáltan mindenki figyelmét felkeltik és a legegyszerűbb összeállítást is megtoldják azzal a bizonyos plusszal. A képek további főszereplői FURLA kreációk. Az itáliai márka budapesti üzletében kiválasztottuk a brand leginkább ikonikus darabjait, hogy az elménkben megszületett koncepció által új értelmet nyerjenek a sokak által kedvelt táskák. Az 1927-ben Aldo Furlanetto által alapított márka kiegészítői tökéletesen igazodnak a nemzetközi trendekhez, ráadásul mindez színvonalas anyagokkal és precíz kidolgozottsággal párosul.  Minden nő álma egy tökéletes táska birtoklása és a FURLA pontosan ezt kínálja vásárlóinak.

Szeretném külön kiemelni a csodás sminkeket, amelyeket Kredits Enikő álmodott meg és mindegyik egy-egy különböző oldalát reprezentálja a nőiségnek. A kész képek egyaránt reflektálnak a maszkulin stílusjegyekre és a sikkes, ugyanakkor sokkal femininebb eleganciára, végül pedig a női lélek sötétebb és egyúttal misztikusabb oldalával találkozhatunk.

Fotó: Farkas Éva

Modell: Csalár Dorina

Smink: Kredits Enikő

One thought on “Possessività: olasz kifinomultság és hazai design találkozása

  1. Visszajelzés: New Wave #2 | ⎮BENCECSALAR⎮

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s