OUTFIT

Ligne Blanche

Az a bizonyos fehér vonal, amely megadja egy összeállítás kontrasztját.

Az őszt búcsúztatjuk, ugyanis mindjárt itt a december és vele a télies időjárás is. Az utolsó kellemesen napsütéses délutánokat kihasználva készítettük el az alábbi fotókat Farkas Éva divatfotóssal. Az outfit több érdekességet is hordoz, olyan részleteket, amelyek a popkultúrához és a magyar kortárs divattervezők világához egyaránt köthetőek.

Régóta szerettem volna egy olyan bejegyzést, amelyben az egyik kedvenc hazai brandem, a NUBU kreációit viselem. Szerencsére ezen vágyam teljesült, amelyet ezúton is szeretnék megköszönni a márka tervezőinek és Benkó Zsuzsannának. Az alábbi fotókon a 2013/14-es őszi-téli maincollection egyik legszebb darabját láthatjátok. A gyönyörű kimono bélése Kis Péter csodás műtermének épületét ábrázolja, az érdekes ujjmegoldások és lehengerlő fehér vonal együttese pedig a hab a tortán. A táska egyébként szintén a tervezőtrió alkotása, amelyet a szerelmemtől kaptam pár hete (a kiegészítő kidolgozottsága és anyaghasználata egyaránt lehengerlő).

Talán az egyik legizgalmasabb része az összeállításnak a cipő, hiszen a ’90-es évek egyik nagy slágere volt a PUMA Disc névre hallgató lábbeli. Nem mellékesen az 1991-ben bemutatott megoldás akkoriban igazi csúcstechnológiát képviselt és hivatalosan a „DISC SYSTEM” nevet kapta és ezt viseli mind a mai napig. Az extra kényelmes talppal és fűző nélküli megoldással tökéletes választás lehet a fárasztóbb napokon. A popkultúra szülötte egy ideje újra igazi slágertermék a sneakers fétissel rendelkező egyének között, az aranymetál változat mellett pedig én sem mehettem el szó nélkül.

A popkultúra és designer darabok találkozása.

_MG_242223 _MG_2427

_MG_2448

_MG_2435

táska

_MG_2453

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s