EVENTS/NEWS

CUP OF FASHION – Beauty With Plus

Novemberben 28-án ötödik alkalommal kerül megrendezésre a CUP OF FASHION. Egy csésze divat, amely mindenkinek jár és olyan aktuális témákkal és kérdéskörökkel foglalkozik, amelyek segítenek abban, hogy minden vendég beláthasson a magyar és nemzetközi divatszféra színfalai mögé. Meghívott vendégeim saját élményeiket, tapasztalataikat osztják meg a hallgatósággal az éppen aktuális téma kapcsán.

Ezúttal a divatvilágban már régóta releváns plus size kérdést boncolgatjuk vendégeimmel a Púder Bárszínház és Galéria különtermében .

A meghívottak:

Balogh Zsófia – plus size blogger

Sophie (21) fiatal kora ellenére büszkén vállalja csodás formáit és a mindennapjait, összeállításait be is mutatja a Style by Sophie címet viselő virtuális naplóján. A fiatal lány sokak példaképe lehetne, hiszen a legtöbb korabeli inkább azzal foglalkozik, hogyan lehetne még vékonyabb. Sophie azonban kellő spiritusszal és stílusérzékkel hirdeti blogján, hogy igenis minden nő lehet sikkes, mert a divat nem a kilókról szól!

Farkas Éva – plus size modell, divatfotós

Farkas Éva fotósként csöppent bele a divatszakmába, sőt a blogon is találkozhattatok már többször munkáival. Évi kreativitásánál csak szépsége lehengerlőbb. Szerencsére ezt nem csak én gondolom így, hanem az az ügynökség is, akinek a fiatal tehetség plus size modellként dolgozik. A Londonban is csodás modellkarriert befutott leányzó a tökéletes példája annak, hogy a szépség és tehetség olykor igenis kéz a kézben jár és nincs szükség mérlegre ahhoz, hogy ezt másképp gondoljuk.

Szkiba Zsuzsanna – pozitív testkép aktivista, plus size blogger

Zsuzskát és munkásságát teljes joggal hívhatom az esemény  legfőbb ihletforrásának. Egyrészt a benne rejlő elképesztő pozitív energiák, illetve szenvedély és alázat egyvelege miatt (amely irigylésre méltó). Másrészt a “Beauty With Plus” mozgalom nagyköveteként nők ezreinek segít abban, hogy elfogadják önmagukat és bebizonyítsa: a divat mindekié. A rendezvény múzsájának írásait a beautywithplus.com oldalon találjátok.

 Hogy mit is jelent tulajdonképpen a Beauty With Plus, arra Szkiba Zsuzsanna válaszol:

„A BWP egy mozgalom, ami felhívja a média és a társadalom figyelmét a testalkatok sokszínűségére, hiszen egy 34-es méretű lánynak ugyanannyi helye és joga van divatosan létezni, akár egy 44-esnek. Mérettől függetlenül! Egy kezdeményezés az elfogadóbb és befogadóbb társadalomért!

A BWP egy inspiráló cikksorozat, melynek szereplői ismert vagy épp hétköznapi nők, akik történetüket megosztják másokkal, hogy önmaguk elfogadása követendő példaként álljon előttünk. Mi olvasók pedig erőt és ösztönzést meríthetünk az életrajzok portrészerű ábrázolását olvasva. Testalkattól és bőrszíntől független értékelemzés, mely során a belső pluszok jóval nagyobb súllyal bírnak a kilók számától.

A BWP egy személyes utazás velem – napi pozitív töltettel, lelki kalandozásokkal, divat tippekkel és egy pluszos lány hétköznapjaival, amiket Budapest utcái után decembertől a divat egyik európai fővárosában, Milánóban él meg.”

Tehát november 28-án, este 7 órakor irány a Púder különterme, hogy mindannyian elfogyasszuk 2013 utolsó csészényi divatját, mindezt pedig karizmatikus és sikeres nők társaságában!

Facebook event: KATT!

CUP OF FASHION – Beauty With Plus kampány
Fotó: Farkas Éva
Modell: Sophie
Smink: Kredits Enikő
Ékszerek: Karman Jewelry

One thought on “CUP OF FASHION – Beauty With Plus

  1. Visszajelzés: Comédie Sportive | ⎮BENCECSALAR⎮

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s