EVENTS/NEWS

HelloBaby x BenceCsalar

A Facebook oldalamon már pár hete publikussá vált a legújabb projektem, ugyanis a Cosmopolitan rovatom után új fába vágtam a fejszém. Novembertől az Andrássy úton található HelloBaby bar fashion kurátoraként biztosítok nektek divatorientált kulturális eseményeket és természetesen csodás partikat.

Bár hivatalosan nem került nyilvánosságra, a Cosmopolitan és én még augusztusban elváltunk egymástól. A Boyfriend Tuning címet viselő heti rovatom kezdetben egy izgalmas kihívásnak bizonyult, ugyanakkor egy idő után úgy éreztem, hogy nem tudom kellő szenvedéllyel folytatni, több okból kifolyólag. Az én döntésem volt és azóta sem bántam meg, ugyanakkor szeretném utólag is megköszönni a magazin szerkesztőségének a felkérést!

A HelloBaby csapatával karöltve szeretnélek benneteket hónapról hónapra olyan programokkal meglepni, amely színesíti a pesti divatéletet és alaposan felrázza az éjszakákat. Ezen nemes cél érdekében pedig kollaborációk által igyekszünk minél pezsgőbb kulturális életet lehelni a szórakozóhelybe. Értetek, értünk, mindannyiunkért.

Az első együttműködés keretein belül volt szerencsém közösen munkálkodni az egyik kedvenc streetwear márkámmal. A november 16-án megrendezésre kerülő partin a főszerep a BP Clothing csapatáé és természetesen a mi drága fővárosunké. Míg előbbi piacra dobja legújabb, “1873” névre keresztelt kollekcióját, addig utóbbi 140. évfordulóját ünnepli Pest és Buda egyesülésének.

Egy kis érdekesség a városrészek egyesítése kapcsán: 

„A legnagyobb gondot a város új neve okozta. Pest, Buda és Óbuda hatóságai ugyanis azt az utasítást kapták, hogy a hivatalos dokumentumokra és levelekre ezt írják: “Budapest”. Óbudáról tehát így érkeztek a levelek:

‘Budapest lakói küldik Budapest lakóinak Budapestre.’

Volt olyan levél, amelyik hónapokig járta az utat Pest, Buda és Óbuda között, amíg végre megtalálta az igazi címzettet.” 

Horváth Elemér nyomán

Nektek azonban könnyű dolgotok van, ugyanis november 16-án, este tizenegy órakor a város egyetlen boulvard-ján található HelloBaby felé vehetitek az irányt, hogy együtt ünnepeljük szeretett lakhelyünket és természetesen a divatot, mindezt egy kis BP-féle életérzéssel megfűszerezve. A mostanra kultikussá vált Emir Kusturica film, a Macskajaj egyik legismertebb monológja tudná leghűbben kifejezni azt, amit a fent említett felkérés óta érzek és egyre többször tapasztalatok munkám során:

I think this is the beginning of a beautiful friendship.

Csatlakozzatok a hivatalos eseményhez!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s