ART/NEWS

A hónap művésze: Anselm Reyle

Az októberben megújult felület koncepciója szerint minden hónapban más képzőművész munkásságát mutatom be nektek, ráadásul az adott hónapban a blog look-ja is új formát ölt. Az első kortárs művész Yago Hortal volt, akinek alkotásairól szintén egy kisebb bejegyzésben osztottam meg véleményemet (kedvenc műveim kíséretében).

Itt a november, s ezzel elérkezett az idő, hogy a bencecsalar.com is részben megújuljon! Ezúttal Anselm Reyle, absztrakt képzőművész és szobrász elképzelései öltenek testet az oldalon, akit nem csak a művészet világához, hanem az egyik high fashion márka birodalmához is szoros kapcsolat fűzi.

Divat, luxus és művészet találkozása.

A Berlinben élő contemporary artist ugyanis ismert a Dior-al közös kollekciójáról, amely felrázta a divatházat és újra pezsgést és innovációt hozott magával, mindezt egy egyedülálló kollekció formájában. 2012-ben egy különleges kiegészítőkből álló kollekció látott napvilágot, amelyben a smink és szépségápolási termékek mellett csodás táskákat is találhatunk. A Dior-ház ezáltal ismét a divatkultúra szerves részéve tette a kortárs művészekkel való együttműködés lehetőségét.

A végeredmény a Németországban született művész világát idézik színvilág és anyaghasználat tekintetében egyaránt. A metál matériák és fémes hatású anyagok tökéletesen reflektálnak Anselm munkáira és a birtoklás ellenállhatatlan vágyát keltik a  luxustermékek rajongóiban.

A 2011 decemberében bemutatott accessoire kollekcióhoz készült kampányvideót Jean Horon rendezte.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s