EVENTS/OUTFIT

#TGFWB – mélange de marques

Sorra jelennek meg a Tony & Guy Fashion Week Budapest szombati eseményéről szóló “kritikák” (kérdéses, mit nevezhetünk annak, hiszen egy műfajról beszélünk – hazai művelők hiányában). A héten én is publikálom a beszámolómat rengeteg meglátással, amelyek között bőven lesz pozitív, ugyanakkor sajnos negatív is. Mindenekelőtt azonban úgy gondoltam, hogy megmutatom nektek, mit is viseltem az idén ősszel immár harmadik alkalommal megrendezett divateseményen.

A legtöbbször mindenki arra panaszkodik, hogy a bloggerek márka mixre való hajlama és egyben képessége, meglehetősen alacsony (kvázi két márkát alkalmaznak a divatban való jártasságuk ellenére). Ennek cáfolataként állítottam össze a szombati outfitemet, amelyben a brandekkel, anyagokkal való játék volt az elsődleges szempontom.

A cipő elég karakteres mivolta miatt úgy gondoltam, hogy megpróbálom keverni az elegánsabb stílusjegyeket egy kis extravaganciával, ezért a különböző állatmintákból álló PUMA Future Trinomic Slipstream “Animal” lábbelimhez egy fekete latex nadrágot választottam a River Island kínálatából. Ezen anyagok és minták tompítása érdekében egy klasszikusabb szabásvonallal rendelkező Isabel Marant pour H&M kabátot viseltem (ezúton is szeretném megköszönni az H&M-nek a lehetőséget).  A táskát pár hete egy bécsi kirándulás alkalmával emeltem le az American Apparel polcairól, majd később a Daniel Benustól kapott dísszel dobtam fel, amely a tervező anyagmanipulációkkal kísérletező és egyben Victor Vasarely művészetére reflektáló kollekciójához köthető.

A képeket nagyon szépen köszönöm a Street Fashion Budapest csapatának!

Fotó: Pósalaki Anett

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s