EVENTS/NEWS

ONE CITY ONE LOVE – A BP életérzés

A BP Shop kétségtelenül a magyar streetwear legjelentősebb képviselője hazánkban. Elképesztően rövid idő alatt hódította meg az utcákat és egyben a fiatalok szívét, sőt az enyémet is. Éppen ezért nagyon nehéz mindenféle elfogultság nélkül nyilatkoznom a magyar (mostanra) üzletlánccal is rendelkező brandről.

Kényelmes, hordható és abszolút nem mainstream. Ezeket a jelzőket tudnám felsorolni, ha valaki megkérdezné tőlem, miért érdemes a legsikeresebb magyar underground márka ruháit és kiegészítőit magunkévá tenni. Rajongásom pedig egy magasabb szintre lépett tegnap este, amikor részt vehettem a BP Shop legújabb üzletének VIP megnyitóján. Az eseményt egy kedves barátom, Lendvai Lilla nyitotta meg (tökéletes választás). Mindig boldoggá tesz, amikor egy általam preferált brandnek sikerül időről időre megújulnia és fejlődnie. Most is ez történt. Az új shop az Árkádban kapott helyett, azonban ami talán még érdekesebb, az az enteriőr. Az eddigi sötét és természetes fával kiegészített berendezést a világosság váltotta fel, ugyanis az uralkodó szín ezúttal a fehér.

Rendkívül nagyra tartom a BP Shop csapatát, hiszen hittek valamiben, amit sikerült is felépíteniük. Ráadásul nagyon úgy fest, hogy ez csupán az eleje egy hosszú (és sikeres) útnak. Biztos vagyok benne, hogy sokat fogunk még hallani róluk. Elég csak a hamarosan debütáló Wonderground x BP kollaborációra gondolnunk (a Wonderground csapata a BP Shop különdíját vihette haza a Gombold Újrán – nyereményük egy közös kollekció piacra dobása volt). Egy biztos: az én támogatásomra mindig számíthatnak.

Nagyon szépen köszönöm a meghívást és a csodás meglepetést!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s