EVENTS/NEWS

CUP OF FASHION – Fashion Week Stories

Egy csészényi kulisszatitok, meghittséggel ízesítve, a divat világából

Aki ott volt a százakat megmozgató FashionEVE  kerekasztal-beszélgetésen, az tudhatja, hogy még bőven van meríteni való az új infók terén. Ezúttal a Púder Bárszínházban folytatjuk a mélyre ásást, a Cup of Fashion rendezvénysorozat első epizódjában. Bátortalan kíváncsiskodók, figyelem! A nagy kérdések megvitatásához április 4-én most nem egy nagyelőadó, hanem egy igazi baráti kör dukál, ahol mindenki jelenléte hangulatébresztő és mindenki szava véleményformáló lehet.

A FashionEVE-t követő sikerek és pozitív visszajelzések nem maradhattak köszönetnyilvánítás nélkül. Miről is szól a fáma pontosan? Április 4-én, ötórai tea helyett, 18:00-ra asztalfoglalásunk van a legjobb divatlapok és online magazinok sorsát terelgető Szűcs Péter (Fashion Issue, InStyle), Szegedi Kata, designer és a H&M-et képviselő Sipos Andrea nevére. Az asztal hosszán pedig nem spóroltunk, így szeretettel várunk mindenkit, aki osztozna aprósüteményen, nagy ötleteken, hűsítő italokon és pezsdítő felvetéseken.

A meghitt beszélgetésnek a Púder Bárszínház ad otthont (először, de reméljük nem utoljára). A Cup of Fashion rendezvénysorozat ugyanis a sok kicsi sokra megy elvére esküszik. Egy csészényi kifinomult stílus jegyében, hivalkodásmentes, tartalmas és sziporkázó diskurzust ígér az esemény. A kötetlen hangvétel és időtartam pedig lehetővé teszi minden értékes nézőpont kibontakozását, és minden kikívánkozó kérdés napirendi pontra kerülését.

A közös görbe este a divat szcéna meghatározó alakjait úgy vonultatja fel, hogy akik velünk tartanak, a lehető legtöbb munkafolyamatba betekintést nyerhessenek. A nagy pillanatig minden érdeklődővel együtt izgatottan várjuk a trendkoffein okozta robbanást. Mindenki véleménye egy csipetnyi hozzávaló lesz következő Cup of Fashion agyviharzásának varázsmixében.

A Cup of Fashion első témája: Fashion Week Stories

Vendégeink első kézből számolnak be a legfrissebb tapasztalataikról, élményeikről a külföldi divathetekkel és utcai divattal kapcsolatban.

Mindenkit sok szeretettel várunk!

A CUP OF FASHION csapata

bejegy

Facebook event: KATT!

Kampányfotók: Norbert Zsólyomi

A különleges zakók: Sándor Lakatos

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s