OUTFIT

Good Mood / 2013

Mostanában egyre többször gondolkozom azon, vajon mit szólna hozzám a 8 éves énem. Ugyanúgy gondolkodna, úgyanúgy cselekedne vagy kezdésnek lenyomna nekem két hatalmas tockost?

Amikor kicsi voltam és valaki bántott az öltözködésem miatt, akkor mindig azt mondogattam magamnak, hogy csak akarnom kell és minden sikerülni fog, amit valaha megálmodtam és ez az egész, amit akkor éppen átélek már olyan távolinak és jelentéktelennek fog tűnni (végül tényleg így lett). Nehéz volt megtanulnom kezelni a negatív megjegyzéseket, de úgy gondolom, hogy mostanra sikerült felülemelkednem ezeken és már nincs gombóc a torkomban, mint annak a kisfiúnak, aki minden reggel boldogan indult el a Kölcsey utcából a suliba, aztán valaki mindig tiport rajta egyet, ha nem volt kedvére való a külseje. Mindezek ellenére mindig mosolyogva gondolok vissza a gyerekkoromra, mert szerencsésnek tartottam és tartom magamat a családom miatt. Imádtam, amikor a nagypapám minden nap megállt a házunk előtt és leült az étkezőasztalnál (a szokásos helyén), aztán levette a sapkáját és megszeretgetett minket.

Hogyan jutottam idáig?

Az elmúlt két évem azzal telt, hogy mindazt, amit egykor elképzeltem, elkezdjem felépíteni és valóra váltsam a terveimet. Ezen az úton rengeteg embert ismertem meg, számtalan barátot szereztem és természetesen tapasztalatot. Utóbbi között rengeteg negatív is akadt, amelyekből sokat tanultam és úgy gondolom, hogy a hibáim és a rossz döntéseim nélkül nem lennék ugyanaz az ember, aki most vagyok. A sok buktató ellenére hiszek abban, hogy a helyes úton járok. Azonban nem vagyok biztos abban, hogy a 8 éves Csalár Bence mindennel elégedett lenne velem kapcsolatban, de kétségtelenül megjelenne a mosoly a arcán, ha látja rajtam: boldog vagyok.

attachment-4

attachment-1

Fotók: Gergely Eszter ♥

http://eszter-gergely.tumblr.com/

One thought on “Good Mood / 2013

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s