NEWS

Újabb innováció: ELLE Man online formában

A FashionEVE egyik fontos kérdése az offline, illetve online média kapcsolatáról szólt. Többek közt azt is megtudtuk, hogy a The Room magazin online formában is elérhető, illetve a PS magazin is tervezi ennek a fejlesztésnek a bevezetését. Tóth Ali, a The Room főszerkesztője azt is hozzátette, hogy hiába a technika látványos fejlődése a sajtó világában, a nyomtatott kiadványok még mindig népszerűbbek a piacon.

A külföldön már egy ideje hódító innováció most újabb divatmagazint ragadott magával. Az ELLE Man már iPad és iPhone tulajdonosok számára is elérhető egy különleges applikáció formájában. A készítők még több újdonságot és exkluzív tartalmat kínálnak az elkövetkezendő időkben. Azonban aki arra számít, hogy csupán a nyomtatott anyagot fogja viszontlátni a tabletjén vagy az okostelefonján, az téved:

A férfimagazin iPad verziójában nem a nyomtatott magazin oldalait lapozgathatjuk virtuálisan. A digitális magazin cikkei teljes mértékben kihasználják az új médium kínálta lehetőségeket – speciálisan iPadre készültek, interaktívak, animáltak, hangjuk, színük, majdhogynem szaguk és ízük is van.

Aki egy igazán különleges vizuális élményre vágyik és rajong a divatért, illetve az izgalmas tartalmakért, annak kötelező az alkalmazás letöltése!

A magazin letölthető az iTunes-ból:  https://itunes.apple.com/hu/app/elle-man/id573898179?mt=8

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s