NEWS

Street Style: accessories – necklaces

A tegnapi FashionEVE egyik fő kérdése volt, hogy a kiegészítők mekkora szerepet játszanak akár a hétköznapi, akár az alkalmi viseletekben. A végső konklúzió szerint egy ütős nyaklánc a legegyszerűbb és a kevésbé nagy költségvetésű outfitet is képes feldobni (lásd: Plus Size Life Judit 2490 Ft-os DIVIDED felsőjét, amelyhez egy hatalmas ezüst nyakbavalót választott), s ezzel új értelmet ad a teljes összeállításnak.

Egyetemistaként tudom, hogy egy diák nem feltétlenül engedhet meg magának drága ruhadarabokat, így kiegészítőket sem. Ezért a legtöbben a fast fashion márkák kínálatából választanak ékszereket, hiszen gondoljunk bele: a H&M üzleteiben már 1290 Forintért is kaphatunk mutatós darabokat. Sokan elzárkóznak tőlük, mondván, hogy mindenki ezekben rohangál. Ez így igaz, ugyanakkor a tálalás már rajtatok múlik. Kit érdekel, hányan viselik azt a nyaklácot, ha egy izgalmas szettben vagy? Szintén remek lehetőség az eBay, ha egy különleges accessoire a célpont.

HIGH FASHION szempontból: az utcai divat mellett a kifutón is találkozhattunk mostanában hatalmas nyakláncokkal. Az első divatház, amely eszembe jutott ennek kapcsán a Gucci volt. A 2013-as SS szezon kreációi rengeteg érdekes és elegáns nyakláncot kínálnak. Itt elolvashatjátok a korábbi bejegyzésemet a teljes kollekcióról.

Egy biztos: itt nincs helye minimalizmusnak.

One thought on “Street Style: accessories – necklaces

  1. Visszajelzés: CAMPAIGN: Kenzo – Accessories Fall/Winter 2012 « BENCE CSALAR – Fashion's not about looking back, it's always about looking forward.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s