EVENTS

Programajánló: GLAMOUR Gardróbfrissítés

A GLAMOUR magazin és a glamouronline.hu idén is megrendezi a Gardróbfrissítést, amelynek teljes bevételét a fiatal magyar divattervezők támogatására ajánlja fel a MOME Textiltanszékének. Tavaly több mint 1 millió forint adomány gyűlt össze, idén még nagyobb erőket mozgósítanak a nemes cél érdekében.

Weisz Fanni, Kozma Orsi és Odett az általuk felajánlott darabokkal pózolnak

Két részből áll a december 1-jei esemény: az első a popup üzlet egynapos megnyitása, ahol reggel 10 és este 6 között bárki 500 forint/darab adományért vásárolhat ruhákat, kiegészítőket az Arena Plazában található GLAMOUR Gardróbfrissítés popup üzletben (a földszinten, a Vodafone mellett, a Deichmann-nal szemben), amelyre november 25-éig várja a magazin az olvasók felajánlásait. (Erről és az 500 ezer forintos nyereményről részletesebben itt található információ: http://toptipp.glamouronline.hu/gardrobfrissites/detox-48)

A Gardróbfrissítés másik része egy árverésből áll, amely közvetlenül a popup üzlet bezárása után, december 1-jén este 6-tól kezdődik az Arena Plaza emeletén, és ahol ismert emberek, topmodellek, magyar tervezők felajánlásait lehet megvásárolni 500 forint induló licitről.

Az árverésre rengeteg modell is felajánlott egy-egy ruhát, illetve kiegészítőt. Így például: Mihalik Enikő (@Visage Models – Marc Jacobs blézer, Zac Posen mellény, Ruffian kabát), Palvin Barbara (@Icon Model – Armani Exchange csipkeruha, Paule Ka ruha), Ebergényi Réka (@Visage Models – Iceberg őszi kabát, Alexander Wang ruha), Szikszai Johanna (@Visage Models), Bogár Nikolett (@Visage Models), Barabás Henriett (@Attractive Models), Bernát Bianca (@Icon Model).

Mihalik Enikő (többek között) ezt a mesés Ruffian kabátot ajánlotta fel

Palvin Barbi: Armani Exchange csipkeruha

Magyar divattervezők, akik felajánlottak saját tervezésű ruhát/kiegészítőt: Abodi Dóra, Anh Tuan, Benes Anita (Daalarna), Gyulai Natália (Nati 100% pure idea), a Je Suis Belle tervezőpáros, Konsánszky Dóra, Mojzes Dóra, Nanushka, Napsugar von Bittera, Németh Anikó (Manier), Pazicski Miklós (Enjey), Remete Kriszta, Szegedi Kata, Tomcsányi Dóri, a USE unused tervezőtrió.

Szegedi Kata ♥

Nanushka – alias Sándor Szandra – is részt vesz a kezdeményezésben

Ismert emberek, akik felajánlottak ruhát/kiegészítőt: Weisz Fanni, Iszak Eszter, Muri Enikő, Kozma Orsi, Polgár Odett.

Az árverést, ami december 1-jén este 6 órakor, a popup üzlet bezárása után kezdődik, Lakatos Márk vezeti majd. Fontos hangsúlyozni, hogy bárki licitálhat és vásárolhat, nem csak az, aki hozott zsákot.

Az így befolyt összeget a GLAMOUR teljes egészében a MOME fiatal magyar tervezőinek ajánlja fel, a megmaradt ruhákat pedig a Máltai Szeretetszolgálat kapja.

Bátran kijelenthetem, hogy a GLAMOUR magazin azon kevesek közé tartozik, akik képesek időről időre túlszárnyalni önmagukat és ez az, ami a magyar divatvilágot a helyes útra tereli.

Facebook események:

  • Gardróbfrissítés: http://www.facebook.com/events/444254938949610/?ref=ts&fref=ts
  • Aukció: http://www.facebook.com/events/467804289929268

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s