EVENTS/PARTY

MARIE CLAIRE Fashion Days #1: bloggerek a szakmai esten

Nagyon kevés olyan fashion event kerül megrendezésre országunkban, amelyet legalább akkora lelkesedéssel várok, mint a Marie Claire Fashion Days-t. A bemutatósorozat lehetőséget ad a legtehetségesebb kezdő, illetve már befutott designereknek, hogy egy fantasztikus és magával ragadó show keretében prezentálják alkotásaikat.

Az első nap a szakmabeliek kapnak egy kis ízelítőt a legismertebb tervezők kollekcióiból. Halkan jegyezném meg, hogy nagyon remélem, egyszer nálunk is a következő és nem az aktuális szezon darabjai kerülnek bemutatásra. Hatalmas lépés lenne a magyarországi divat fejlődése érdekében.

Mielőtt elfoglaltuk volna a helyünket a kifutó mellett, készítettünk pár képet, amelyek közül most Ti is láthatjátok a kedvenceimet, betekintést nyerve egy vérbeli divatesemény zártkörű vip estjébe. Rengeteget dolgoztunk Eszterrel, a streetfashionbudapest.hu fotósával, hogy szuper képeken keresztül mutathassuk be mindazt, amelyet ezen az igazán mozgalmas és elképesztő hétvégén tapasztaltunk.

Az első bejegyzésben blogger barátaimmal, illetve ismerőseimmel találkozhattok. Azonban pár ismert arc is bekerült a válogatásba: Orosz Barbara, Anh Tuan, D. Tóth Kriszta és még sorolhatnám.

Végül szeretném megköszönni Szűcs Péternek és a Marie Claire csapatának a meghívást és a lehetőséget, hogy az utolsó két napban exkluzív backstage képeket készíthettünk az oldalam számára, amelyeket egy-két napon belül a blogon is megtaláltok. A Fashion Days-ről további bejegyzések is várhatóak, amelyekben Gergely Eszter képein keresztül fogom bemutatni a tervezők munkáit.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s