Rólunk

A BenceCsalar.com 2012 szeptemberén indult útjára az alapító Csalár Bence vezetésével. A felületet mind tartalmi, mind pedig design szempontjából a különleges és úttörő megoldások jellemezték. Az alapító analitikus írásai és a hozzá tartozó vizuális, valamint képes anyagai teljes összhangban érték el a mára jelentősen megnövekedett kultúr -, és divatérzékeny olvasói közönséget.

Az elmúlt évek alatt az összes jelentős magazin felületén publikált Bence, legyen szó a Marie Claire, Cosmopolitan, Glamour, InStyle vagy PS magazinról. Továbbá számos designer kollaboráció vezető tervezőjeként tevékenykedett (Wink, JH. Concept, Battila Eyewear).

Tisztán emlékszem, amikor az első gondolatokat virtuális papírra vetettem és meghatároztam az oldal hitvallását, filozófiáját. Eszerint a divat művészet, a vászon pedig saját magunk vagyunk és mi döntjük el, hogy mennyire szeretnénk őrültek lenni. A divatvilág egy olyan részét szerettem volna bemutatni az olvasóknak, ahol a kreativitásnak és a fantáziának nincsenek határai. Azt hiszem, ez eddig sikerült, elérkezett az idő valami nagyobbra, látványosabbra!”

Az 5 éves évforduló alkalmából a BenceCsalar oldalát megújuló koncepcióval és külsővel indította útjára, amely immáron online magazin formájában várja az edgy témákra nyitott közönséget. Ezzel egy időben Bence üzlettársával, Lovas Anettal két almárkával bővítette a palettát. Közös erővel megalapították a Studio Csalar kreatív stúdiót, amely Anett és Bence, valamint csapatuk tudását kínálja különböző szolgáltatások formájában üzleti ügyfeleknek, valamint magánszemélyeknek.

További lépésként 2017 novemberében a BenceCsalar brand saját webshopja is megnyitja kapuit Edgy Apparel névvel, így teljesen bezárul a kör és minden adott ahhoz, hogy mottónkat a gyakorlatban is mindenki megélje. Így lehetsz igazán #AlwaysEdgy!

BenceCsalar Team

Csapatunk

Andorka Gergő

Andorka Gergő

Brand manager

Lassan öt éve vagyok részese a BenceCsalar.com alakulásának, de már előtte is dolgoztam a divatszférában, valamint a képzőművészeti közegben. Célom, hogy a márka folyamatosan fejlődjön és megőrizze az egyik legfőbb esszenciáját: az úttörő megoldásokat.

Lovas Anett

Lovas Anett

Kreatív vezető & alapító

Az Edgy Apparel kollekciójának összeválogatásáért vagyok felelős. A dekorációs elemek megtervezése és kivetelezése is hozzám tartozik. Emellett imádok Bencével nagyokat álmodni és minden erőmmel azon leszek, hogy a Studio Csalar-t minél sikeressebbé tegyük.

Bíró Anett

Bíró Anett

Stylist

Minden, amiben lèlek van - van egy pici varázslat. Hiszem, hogy alázattal és egy jó csapattal bármire képesek vagyunk. Bencének és a szakmának köszönhetem, hogy újra magamra találtam.

Tóbi Gergő

Tóbi Gergő

Fotóművész

Gyermekkorom óta érdekelt a fotózás, mégis az élet más területén tevékenykedtem, mígnem pár évvel ezelőtt úgy döntöttem, hogy miért ne lehetne úgy élni az életem, ahogy szeretném, azt csinálni, amiben örömömet lelem, így hát "visszatértem" a fotózáshoz. Bence csapatába a megalakulás elején csatlakoztam. Bízom benne, hogy még sokáig tagja maradhatok ennek az inspiráló és remek csapatnak.

 Vaszil Ádám

Vaszil Ádám

Fotóművész

Körülbelül 6 éve kezdtem el fotózni és beleszerettem.
Az évek során rengeteg energiát fektettem abba, hogy minél jobb legyek. Igyekeztem megtalálni azt, amit hitelesen képviselhetek a szakmában és kicsit belevinni a saját stílusom. Az, hogy részese lehetek egy hasonló érdeklődésű emberekből álló csapatnak, számomra felbecsülhetetlen! Jó érzés valahová tartozni, jó érzés a Studio Csalar tagja lenni!

Csizi Attila

Csizi Attila

Grafikus & illusztrátor

Az egyetlen irányadó az lehet az életben, hogy az ember megkérdezi magától, hogy amit tesz, azt tényleg szeretetből csinálja-e, vagy félelemből. Amit az ember félelemből tesz, az hasztalan. Amit az ember szeretetből tesz, az hasznos.

Kredits Enikő

Kredits Enikő

Sminkmester & tanácsadó

A Krea Kortárs Képzőművészeti Iskolában tanultam divatsmink - és stylist szakon. Régóta foglalkoztat a gondolat vajon az emberek mitől elégedettebbek önmagukkal és az életükkel. A szakmában eltöltött 6 évem alatt rengeteg különböző helyzettel és embertípussal találkoztam. Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy a sminkelés által én is hozzá tudok járulni ezeknek az embereknek az öröméhez és szebbé tudom tenni az önmagukról alkotott képüket.

Batki Lilla

Batki Lilla

Professzionális sminkes

Batki Lilla vagyok a Krea kortás Művészeti iskolában végeztem divatsmink szakon, ahol rengeteget tanultam a sminkelés mind gyakorlati mind elméleti oldaláról.Számomra a sminkelés egy önkifejezési forma egy kortás művészeti ág, ahol barmit ki tudok fejezni és kedvemre alkothatok.

YiCheng Ji

YiCheng Ji

Kreatív fodrász

10 éve élek Budapesten, 5 éve űzöm-hajtom a fodrász szakmát, hiszek abban, hogy a belefektetett idő és energia meghozza a gyümölcsét Hiszek a csapatszellemben és a csapatmunkában! A mosolyommal és magyaros vicceimmel kiegészítem a munkáimat.